Kate’in sağlık durumu nasıl?

Ocak ayında karın bölgesinde yapılan operasyondan sonra, uzunca süre hiçbir etkinliğe katılmayınca hakkında birçok spekülatif haber yapıldı. Galler Prensesi Kate Middleton, 27 Mart’ta yayınladığı videoyla kanser tedavisi gördüğünü açıkladı, ama spekülatif haberlerin sonu gelmedi. 

Sadece İngilizlerin değil, dünyadan milyonların sağlık durumunu merak ettiği Kate hakkında birbiriyle çelişen haberler çıkmaya devam ediyor. 

İspanyol gazeteci Concha Calleja, katıldığı televizyon programında Galler Prensesi’yle ilgili üzücü bir haber verdi: 

“Kate için en kötünün geride kaldığını söylemek isterdim ama bu doğru değil. En kötüsü daha yaşanmadı. Kate’in, yıl sonuna doğru bir ameliyat daha geçirmesi gerekecek.” 

Aynı gün Almanya’dan Bild ve ABD’den Hollywoodlife ile Vanity Fair’de tam tersi haberler vardı. Onlara göre, Galler Prensesi’nin en yakın çevresinden alınan bilginin özeti şuydu: 

“Kate çok daha iyi durumda. Kemoterapi bitmiş değil, ama sağlığı iyiye gidiyor, kendini çok daha iyi hissediyor.” 

Aynı gün İngiliz Daily Mail’de manşetteydi Kate Middleton ve haberin başlığı şöyleydi: 

“Galler Prensesi haziranda da görevlerine geri dönemeyecek. Kraliyet yetkilileri kemoterapi tedavisi devam eden Galler Prensesi’nin bu ay hiçbir etkinliğe katılamayacağını açıkladı.” 

Bu bilgi kirliliğinin tek sebebi var; Kate Middleton haberleri çok tık’lanıyor… 

Arda Güler oynarsa Real Madrid’liyim!

2023-2024 sezonunun en büyük futbol takımı bu akşam belli olacak. Bakalım UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını ülkesine götüren takım Borussia Dortmund mu olacak yoksa Real Madrid mi? Alman ekibiyle İspanyollar, İngiltere’nin başkenti Londra’nın ünlü Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

Şimdiye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru PepsiCo’nun davetlisi olarak beş final maçını tribünden izleme şansım oldu. 

2016 yılında Real Madrid ile Atletico Madrid’in maçı Milano’daydı, kupayı kazanan Real Madrid oldu. 

2017’de Cardiff’in Milenyum Stadı’ndaki maçta Real Madrid, Juventus’u yenip, kupayı kazandı. 

2018 yılında ise Real Madrid’in rakibi bu kez Liverpool’du. Kiev’de de kupayı kazanan Real Madrid’di. 

2019’da final Madrid’deydi, Liverpool ile Tottenham karşılaştı. Kazanan Liverpool’du. 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde izlediğim son final maçı geçen yıl Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki Manchester City-Inter karşılaşmasıydı. Şampiyonlar Ligi’nde izlediklerim arasında en kötü maçın kazananı İngilizlerdi. 

Bu yılki final maçında teknik direktör Carlo Ancelotti, şayet Milli futbolcumuz Arda Güler’i oynatırsa, Real Madrid’i destekleyeceğim. Arda oynatılmazsa Borussia Dortmund’u tutacağım. Çünkü Dortmund’un kadrosunda da Milli futbolcumuz Salih Özcan’ın yanı sıra Emre Can, teknik ekibinde de Nuri Şahin var. O yüzden Wembley’de hangi takım kazanırsa kazansın, kupayı kaldıranlar arasında en az bir Türk olacak.

GÜNÜN SÖZÜ

“İnsanlar sizi, sadece aynı yerden canları yandıkları zaman anlar.” (Marcus Aurelius) 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir