Hindistan’ın ünlü yıldızı, filmlerini andıran hayran cinayeti nedeniyle tutuklandı

T24 Dış Haberler

Güney Hindistan eyaleti Karnataka’daki Kannada dili film sektörünün süperstarı Darshan Thoogudeepa, 10 gündür filmlerinden birinde yaşananları andıran bir suçla bağlantılı olarak tutuklu bulunuyor.

Thoogudeepa, oyuncunun büyük hayranlarından 33 yaşındaki Renukaswamy’nin öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklanan 17 kişiden biri. Renukaswamy’nin cesedi kanalizasyonda bulundu.

Bu hafta Bengaluru şehri polis komiser, Renukaswamy’nin “barbarca bir şekilde” öldürüldüğünü söyledi ve yapılanı “korkunç bir şekilde işlenen iğrenç bir suç” diye niteledi.

Polis, 47 yaşındaki Thoogudeepa’nın, Hindistan medyasının aktörün kız arkadaşı olduğunu belirttiği oyuncu Pavithra Gowda’ya sosyal medyadan attığı cinsel içerikli mesajlar nedeniyle Renukaswamy’ye kızdığı, bu sebeple 33 yaşındaki adamı öldürdüğüne inanıyor. Tutuklananlar arsasında Gowda da bulunuyor. 

17 şüpheliye yöneltilen suçlamalar arasında cinayet, adam kaçırma ve kanıt yok etme bulunuyor. 

Thoogudeepa’nın avukatı Ranganth Reddy, BBC’ye yaptığı açıklamada oyuncunun suçlamaları reddettiğini ifade etti. 

“Bunlar an itibariyle sadece suçlama” diyen Reddy, “Polisin Darshan’a karşı direkt bir kanıtı yok. Ellerinde sadece dolaylı kanıtlar var” ifadelerini kullandı. Reddy, müvekkili ile Gowda’nın evli olduğu iddialarının da “yalan” olduğunu ifade etti.

Kannada filim sektörünün en çok kazanan yıldızı olan Thoogudeepa, 60’dan fazla filmde başrol oynadı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir